torsdag, januar 31, 2008

På jobb i London

Vært en tur i London. Flott tur, greie folk! Men jeg var ikke på jobb altså, så overskriften ljuger.

Men så var jeg litt på jobb likevel. Skulle ta turen ned til bydelen Fulham for å besøke Triathlon butikken SBR. På vei dit, kom jeg plutselig opp i en spektakulær trafikkulykke, En motorsyklist dro hardt på, og skulle kjøre forbi på venstre side av en bil. Og bilen svingte samtidig til venstre. Ja forresten. Trafikken kjører på feil side i England. Motorsyklisten krasjet i bilen, stupte over panseret og inn vinduet hos en eiendomsmegler. Av det litt finere slaget. Og de var naturlig nok litt... overrasket.

Så jeg løp bort, mens de fleste andre prøvde å se en annen vei. Men vi var et par stykker som hjalp til. Pluss damene hos eiendomsmegleren. Som ikke hadde noe valg. Fordi mannen lå på gulvet inne hos dem. Mannen viste seg å ha det ganske bra, kun noen brukne fingre. Damen var det litt værre med. Hun var nemlig på vei til sykehuset for å føde.

Men jeg fikk iallefall hilst på mye hyggelige kollegaer fra London Ambulance Service. For jeg presenterte meg selvfølgelig med navn og tittel. Som man skal. Og folk som jobber i Luftambulanse, blir sett på som helter i redningsetatene. Det er bare slik. Så etter å ha håndhilst på 6 ambulansesjåfører, 2 paramedicer og et par politifolk, kunne jeg fortsette i retning SBR.

Det jeg EGENTLIG skulle skrive om i dag, var dette fotoet.

Så enkelt kan det gjøres. I utgangspunktet en ganske stygg anleggsplass, som er pyntet opp med litt neonlys. Og blir ganske kul.

Det andre er hvor lett det er å ta nattfoto med ett enkelt kamera. Dette bildet er tatt med ett Olympus kompaktkamera på 20 sekunders lukkertid. Satt på ett gjerde.

Over and Out from London!

Ingen kommentarer: