torsdag, juni 22, 2006

Reisedagbok del 3


Kjører et prosjekt – uten AirCondition på rommet. For å venne kroppen mest mulig til varmen. Det er ganske brutalt, og antakelig ikke helt etter medisinske normer. For det blir varmt, ja! Mye vanndrikking, mange liter hver dag. Og mye dusjing. Vaskedamene lurer nok litt. Sykkel ved senga på ett knøttlite rom, alle håndklene er brukt, og ingen aircondition. Men vindu er oppe. Litt frisk luft må til, selv om det er varmt. Hotellet begynner forresten å bli fullt av flere triathleter etter hvert. Hvordan vet jeg det? Ikke vanskelig å se! Orca capser, Ironman t-shirts og finisher trøyer!

Så er vi registrert! Jeg er nummer 427. Og Expoen er åpen. Så har allerede brukt endel penger. Og kunne klart å bruke mye mer. Forløpig kjøpt litt trøyer, svømmebriller og sånt. Det beste jeg har kommet over, er SkinFit trøyer! For en fantastisk deilig kvalitet!

Det er skikkelig varmt i dag! Fredrik og jeg satt på en fortauscafè, og det viste 34 grader på termometeret. I skyggen. Nesten så det var ubehagelig å være ute. Men vi lar oss ikke knekke! Vi kjører skikkelig varmetilvenning!

En liten løpetur på promenaden i ettermiddag. Å så deilig! Varmt, men litt mer behagelig nå på ettermiddagen. Masse folk på stranda, bare trivelige. Kanskje fordi det står en politibil med 6-8 politifolk for hver 100 meter? Bare sånne gode og runde politifolk. De ser veldig lite farlige ut, ikke noen toppatrimma SWAT akkurat. Litt mer sånn amerikansk "Dougnut-politi". Det er kanskje meningen? En trivelig og trygg atmosfære!

Jentene kom i ettermiddag, så det blei middag med dem. Ellers gjort veldig lite i dag. Minst mulig egentlig. Fikk forresten ”massasje” med noe gode greier.. http://www.tpmassageball.com/ Kjøpte litt saker. Var utrolig behagelig for beina. Så har gjort øvelser i hele kveld på rommet!

Tidlig kvelden, tidlig opp!

Ingen kommentarer: