tirsdag, juni 13, 2006

Race Day Simulation


I dag kjørte jeg en gjennomgang av alle øvelsene. For å se om alt "sitter", utstyr funker, klær ok, trene på skifting etc. Tre øvelser på rappen.

Svømte på morgenen i Sørsvann, sammen med Rune. Kari-Anne var med og tok bilder. Vannet var utrolig deilig! Sikkert 19-20 grader! Det blir svømming utendørs heretter, bassenget ble sommerstengt fra og med i går. Teknikken er bedre i år. Men trenger mer trening med våtdrakt. Å svømme med våtdrakt gir litt annen muskelbruk, nye muskler ble ømme.

Parkeringsplassen ved Sørsvann fungerte som skiftesone. Av med våtdrakt og på med sykkeltøy. Fikk ikke pulsklokka til å virke, må ha noe med dårlig fuktighet å gjøre. Men det var skikkelig varmt, en av de varmeste til nå. Fra Arendal syklet jeg til Tvedestrand og tilbake mot Tromøy. Få problemer, bortsett fra at kranken knaser og den ene girskifteren faller av..

Ny skiftesone på parkeringen på Hove. Selvfølgelig kom det en hel turistbuss når jeg skulle skifte.. Ut på løpingen kjentes beina bra, bare "vanlig" slitne. Som forventet etter et par timers sykling.

Vellykket trening på "hele greia"! Fem timer totalt, bra fart på både sykling og løp. Skal kjøre en test gjennomgang til førstkommende helg.

Ingen kommentarer: