torsdag, juni 19, 2008

Triatlonpolitiet kommer!

Jeg tror jeg kommer til å bli arrestert av triatlonpolitiet.. Eller iallefall få en advarsel. For jeg har gjort mye galt de siste dagene. Gjort nesten alt som man ikke skal gjøre. I følge boka til triatlonpolitiet. Og jeg tror straffen kommer - helt av seg selv.

Det har seg nemlig sånn, at jeg er i Frankrike. Nærmere bestemt Nice, for å delta på triathlon. Ironman France. På søndag står 2600 stykker på stranden på Promenades des Angles når starten går klokka 0630. Deriblant meg. Som lurer på om det er noe vits i å be om syndsforlatelse på forhånd..

Mine overtredelser er som følger :

En av triatletenes viktige grunnregler er at man ALDRI skal teste nye ting under en viktig konkurranse. Det er nettop her jeg har gått på en smell.
* Jeg har kjøpt nye dekk i dag. Som jeg holder på å lime, første lag tørker akkurat nå. Hvorfor? Fordi jeg hadde på dekk som får dårlige kritikker i alle tester. Og de to andre gangene jeg har vært her nede, har jeg punktert to ganger. I hver konkurranse! Så nå henger to nylimte Zipp Tangente på skapet.
* Jeg har kjøpt ny type svømmebriller. Aqua Sphere Vista. Har alltid brukt Aqua Sphere Seal før, men selgeren overbeviste meg om at Vista er bedre. Jeg går nå å tenker på Microsofts noe manglende suksess med sin versjon av Vista. En av grunnene til at jeg holder meg til Mac!
* Jeg prøver for første gang Infinitinutrition. Har tenkt å blande en kraftig blanding i én flaske. Drikke nøyaktig det jeg skal pr time, og bare få vann på drikkestasjonene.
* Vi har fått nye drakter, som jeg ikke har prøvd før. Riktignok har jeg prøvd de en runde på Promenades des Angles. Men 40 minutter på en av verdens flotteste strandprommenader, kan nok ikke måle seg med en 12t++ konkurranse.
* Jeg var litt brå på sykkelen og så meg litt dårlig for. Dermed smalt jeg skuldren inn i ett trafikkskilt. Nå er den vond. Og rød.

For alt dette ber jeg om tilgivelse!

3 x Ave Maria!


Likevel gleder jeg meg VELDIG!Bildet er forresten ikke et forsøk på å vise bicepsen. Det er ment som et forsøk på å vise vond skulder og deltagerarmbånd på samme bilde..

Ingen kommentarer: