torsdag, april 13, 2006

Triatlon i Stavern


Det var slitsomt, men utrolig gøy! I fjor arrangerte vi for første gang Stavern Triatlonfestival! Og ut ifra tilbakemeldingene ble det en suksess! Det er ikke voldsomt med gode triatlonkonkurranser i Norge, og Stavern fyllte nok ett "hull".

Arnstein Wangsmo og meg dro igang, men hele Oslofjord tri stod bak. Vi arrangerte inne i Leiren i Stavern, nede ved hinderbanen på kanonsletta. Syklet utover i Brunlanes, og løp frem og tilbake på Rakke. Vi hadde kort triatlon, lang triatlon og barnetriatlon. Det ble gøy!

I år skal vi arrangere igjen. Denne gangen med utgangspunkt i Kysthospitalet rett utenfor Stavern. Området er litt bedre egnet for start, mål og skiftesone tror vi. Foreløpig bare Arnstein og meg som har rekognosert, men flere "Oslofjordinger" kommer nedover for å se i mai.

Flere har spurt om det er plass til flere store triatlon arrangement i Norge. Skulle ønske jeg kunne si ubetinget JA på det. Men er skeptisk. For alle oss utøvere hadde det vært strålende med fler arrangement! Men noen må hjelpe til med å arrangere.. I Stavern gikk det greit nok, men bare "på håret". Og det vi ikke trenger, er flere halvgode arrangement. Tror heller vi skal satse mer på de gode vi allerede har. På Rømmen, Norseman, Ogge, Tvedestrand, Oslo, IronDuck med flere. Konkurranser er det nok av - vi er ikke så mange!

Ingen kommentarer: